donderdag 11 juni

Workshop Over of Doorstromen?

Ben jij vrouw tussen de 45 en 60 jaar? Heb je onverklaarbare klachten, voel je je soms onmachtig of ben je de regie gevoelsmatig kwijt, dan zou het kunnen zijn dat je in de overgang bent. 
Weet je dat de overgang niet alleen maar stoppen met menstrueren is of opvliegers hebben? Het is een hele nieuwe fase die je ingaat! Wij vinden het belangrijk dat elke vrouw hiervan op de hoogte is en we willen het graag bespreekbaar maken. Daarvoor is het belangrijk dat je jezelf informeert, dat je met andere vrouwen (en mannen) erover praat, inzichten opdoet over jezelf en dat je je eigen plan trekt, zodat je aan de andere kant van de transitie weet, ziet, voelt en gehoord hebt wat je te doen staat!

Wij, Angélique van der Zijden en Karin Wiebenga-Neelen, zijn ervaringsdeskundige en coach. We zijn van het kenniscentrum Overgang Bollenstreek/Leiden, waar jij als vrouw terecht kunt met je vragen over de overgang. Wij willen dat vrouwen zelf de regie nemen op gezond en vitaal ouder worden. Het is van groot belang om die transformatie van de overgang goed te benutten en te zien hoe jij daarmee de kwaliteit van je leven kunt verbeteren. We ondersteunen je om actief op zoek te gaan naar wat jou helpt om gezond en vitaal in én na de overgang te zijn.

Nieuwsgierig naar ons en onze informatie?

Op dinsdagavond 11 juni 2024 van 19.30 tot 21.30 uur organiseren we een workshop voor vrouwen in Oegstgeest. 
Je eigen bijdrage aan deze avond is € 35,-. Dit is inclusief een consumptie en een eigen notitieboek.
Aanmelden gaat via leiden@kenniscentrum-overgang.nl.

 

  • 2010_quotes_lighthouse_v5-14.png
  • 2010_quotes_lighthouse_v5-15.png
  • 2010_quotes_lighthouse_v5-16.png