Elke vrouw komt in de overgang 8

Een hele dag voor jezelf, Doorstromen!

Op donderdag 26 oktober aanstaande organiseren we een dag voor jou, vrouw in de overgang! 

Omdat Angélique van der Zijden en ik van het Kenniscentrum Overgang zijn, willen we je graag handvatten meegeven, je informeren over de overgang én je meenemen in wat je kunt doen,organiseren wij deze Doorstromen dag.
Een hele dag voor jou, hoe fijn en tof is dat?!

We starten de dag om half 10 met informatie over de overgang. 
We leren je hoe je gebruik kunt maken van je mindset en deze aan te passen en te gebruiken. 

Na de lunch hebben we een yoga sessie volgens de methode Do-In een Japanse manier van ontspannen en activeren. Margret Zonneveld, yoga docent in Noordwijkerhout neemt je mee in oefeningen die kunnen helpen tegen opvliegers, die je helpen te ontspannen als je je gejaagd voelt en die je in je kracht zetten. 

Na de ontspanning van de yoga, vertellen we nog meer over de overgang, gaan we het gesprek met je aan over jouw eigen regie, je eigen plan en maak je met behulp van beeldmateriaal een eigen collage. 

Deze dag is van 09.30 uur tot 16.00 uur en vindt plaats in Hillegom. Voor €99,00 ben je erbij inclusief lunch, yoga, meer kennis over je overgang en je eigen plan. 

Meld je aan via leiden@kenniscentrum-overgang.nl.

Workshop Over of Doorstromen?

Ben jij vrouw tussen de 45 en 60 jaar? Heb je onverklaarbare klachten, voel je je soms onmachtig of ben je de regie gevoelsmatig kwijt, dan zou het kunnen zijn dat je in de overgang bent. 
Weet je dat de overgang niet alleen maar stoppen met menstrueren is of opvliegers hebben? Het is een hele nieuwe fase die je ingaat! Wij vinden het belangrijk dat elke vrouw hiervan op de hoogte is en we willen het graag bespreekbaar maken. Daarvoor is het belangrijk dat je jezelf informeert, dat je met andere vrouwen (en mannen) erover praat, inzichten opdoet over jezelf en dat je je eigen plan trekt, zodat je aan de andere kant van de transitie weet, ziet, voelt en gehoord hebt wat je te doen staat!

Wij, Angélique van der Zijden en Karin Wiebenga-Neelen, zijn ervaringsdeskundige en coach. We zijn van het kenniscentrum Overgang Bollenstreek/Leiden, waar jij als vrouw terecht kunt met je vragen over de overgang. Wij willen dat vrouwen zelf de regie nemen op gezond en vitaal ouder worden. Het is van groot belang om die transformatie van de overgang goed te benutten en te zien hoe jij daarmee de kwaliteit van je leven kunt verbeteren. We ondersteunen je om actief op zoek te gaan naar wat jou helpt om gezond en vitaal in én na de overgang te zijn.

Nieuwsgierig naar ons en onze informatie?

Op dinsdagavond 10 oktober van 19.30 tot 21.30 uur organiseren we een workshop voor vrouwen in Roelofsarendsveen. 
Je eigen bijdrage aan deze avond is € 35,-. Dit is inclusief een consumptie en een eigen notitieboek.
Aanmelden gaat via leiden@kenniscentrum-overgang.nl.

 

  • 2010_quotes_lighthouse_v5-14.png
  • 2010_quotes_lighthouse_v5-15.png
  • 2010_quotes_lighthouse_v5-16.png