Workshop Over of Doorstromen?

Ben jij vrouw tussen de 45 en 60 jaar? Heb je onverklaarbare klachten, voel je je soms onmachtig of ben je de regie gevoelsmatig kwijt, dan zou het kunnen zijn dat je in de overgang bent. 
Weet je dat de overgang niet alleen maar stoppen met menstrueren is of opvliegers hebben? Het is een hele nieuwe fase die je ingaat! Wij vinden het belangrijk dat elke vrouw hiervan op de hoogte is en we willen het graag bespreekbaar maken. Daarvoor is het belangrijk dat je jezelf informeert, dat je met andere vrouwen (en mannen) erover praat, inzichten opdoet over jezelf en dat je je eigen plan trekt, zodat je aan de andere kant van de transitie weet, ziet, voelt en gehoord hebt wat je te doen staat!

Wij, Angélique van der Zijden en Karin Wiebenga-Neelen, zijn ervaringsdeskundige en coach. We zijn van het kenniscentrum Overgang Bollenstreek/Leiden, waar jij als vrouw terecht kunt met je vragen over de overgang. Wij willen dat vrouwen zelf de regie nemen op gezond en vitaal ouder worden. Het is van groot belang om die transformatie van de overgang goed te benutten en te zien hoe jij daarmee de kwaliteit van je leven kunt verbeteren. We ondersteunen je om actief op zoek te gaan naar wat jou helpt om gezond en vitaal in én na de overgang te zijn.

Nieuwsgierig naar ons en onze informatie? Kom naar deze interactieve workshop.

Datum: vrijdagochtend 13 maart van 09.30 – 12.00 uur
Locatie: Industriekade 1 Hillegom 
Kosten: € 25,00 inclusief consumpties en een werkboek

Graag opgeven via deze link of leiden@kenniscentrum-overgang.nl

Kun je er niet bij zijn op 13 maart? Kom dan op:
- donderdagavond 6 mei van 19.00- 21.30 uur
WvdO banner 2020

In het kader van de week van de overgang organieren we op woensdagavond 8 april een informatieve avond van het Kenniscentrum Overgang Bollenstreek/Leiden. Angélique en ik presenteren daar het Kenniscentrum en de partners met wie wij samenwerken. Een avond die in het teken staat van kennis verkrijgen, ervaringen delen, onmoetingen, handvatten meekrijgen en met opgedane inzichten weer naar huis. 

Datum: Donderdag 8 april 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Landgoed Tespelduyn, Tespellaan 53, Noordwijkerhout
Kosten: € 25,00 inclusief een consumptie en een werkboek
Aanmelden: leiden@kenniscentrum-overgang.nl

Laat je informeren voorkant

  • schelpen.jpg
  • vuurtoren_di_jesolo.jpg
  • Zeester_aan_het_strand.jpg