Waarom Lighthouse Communication?

Als je dan voor anker ligt in de haven van Terschelling en je ziet 's avonds het licht van de vuurtoren de Brandaris in de kajuit schijnen valt het je op dat er iets is veranderd. De tocht over de waddenzee, waarbij je vertrekt met slecht weer en aankomt in zonneschijn staat voor dat wat je achter je wilt laten en daar waar je naar toe gaat...... 

Vanuit de passie voor mensen, voor wat hen drijft en wat hen motiveert is dit bedrijf ontstaan. Wat maakt dat jij doet wat jij wil en wat maakt dat ik doe wat ik doe en hoe kun je veranderen?
Want, wat vraag jij van jezelf, wat vraagt een ander van je en hoe wil je je leven verder inrichten. Wat houdt je tegen of waar zie je kansen? En wie houdt dan de spiegel voor, met wie stem je af, wie navigeert met je mee en wie zorgt ervoor dat je koers behoudt of juist aanpast? Zodat jij kunt stralen en je eigen licht kunt verspreiden. 

Een LightHouse blijft staan en laat zien waar men is op de route. Deze metafoor staat voor dat wat we doen, wij willen graag een stralende klant, die in het licht doet wat hem gelukkig maakt.

 

  • 2010_quotes_lighthouse_v5-14.png
  • 2010_quotes_lighthouse_v5-15.png
  • 2010_quotes_lighthouse_v5-16.png