Ik ben Over! coach

Ben jij vrouw tussen de 45 en 60 jaar? Heb je onverklaarbare klachten, voel je je soms onmachtig of ben je de regie gevoelsmatig kwijt dan zou het kunnen zijn dat je in de overgang bent. Weet je dat de overgang niet alleen maar stoppen met menstrueren is of opvliegers hebben?

Ik organiseer regelmatig, samen met Angélique van der Zijden, workshops voor en over de overgang. Want het is ook een hele nieuwe fase die je ingaat! Tijdens deze nieuwe fase komen er een aantal zaken naar boven die je waarschijnlijk niet herkent of die je niet wil ervaren. Deze fase is normaal en hoe je daarmee omgaat en het vormgeeft is aan jou. Wij vinden het wel belangrijk dat je jezelf informeert, dat je met andere vrouwen (en mannen) erover praat, inzichten opdoet over jezelf en dat je je eigen plan trekt. Alleen zo kun jij zelf de regie nemen op gezond en vitaal ouder worden. Benut de transformatie van de overgang goed en zie hoe jij daarmee de kwaliteit van je leven kunt verbeteren.

Ik ben Over! coach en ervaringsdeskundige en aangesloten bij een landelijk netwerk www.overgangsproof.nl  en een regionaal netwerk
kenniscentrum overgang Bollenstreek/Leiden. Bij mij en bij deze organisatie kun jij als vrouw terecht met je vragen over de overgang.
Ik ondersteun je om actief op zoek te gaan naar wat jou helpt om gezond en vitaal in én na de overgang te zijn.

Elke vrouw komt in de overgang 8

Op donderdag 26 oktober 2023 aanstaande organiseren we een dag voor jou, vrouw in de overgang! 

Omdat Angélique van der Zijden en ik van het Kenniscentrum Overgang zijn, willen we je graag handvatten meegeven, je informeren over de overgang én je meenemen in wat je kunt doen,organiseren wij deze Doorstromen dag.
Een hele dag voor jou, hoe fijn en tof is dat?!

We starten de dag om half 10 met informatie over de overgang. 
We leren je hoe je gebruik kunt maken van je mindset en deze aan te passen en te gebruiken. 

Na de lunch hebben we een yoga sessie volgens de methode Do-In een Japanse manier van ontspannen en activeren. Margret Zonneveld, yoga docent in Noordwijkerhout neemt je mee in oefeningen die kunnen helpen tegen opvliegers, die je helpen te ontspannen als je je gejaagd voelt en die je in je kracht zetten. 

Na de ontspanning van de yoga, vertellen we nog meer over de overgang, gaan we het gesprek met je aan over jouw eigen regie, je eigen plan en maak je met behulp van beeldmateriaal een eigen collage. 

Deze dag is van 09.30 uur tot 16.00 uur en vindt plaats in Hillegom. Voor € 99,00 ben je erbij inclusief lunch, yoga, meer kennis over je overgang en je eigen plan. 

Meld je aan via leiden@kenniscentrum-overgang.nl.

Op dinsdagavond 10 oktober van 19.30 tot 21.30 uur organiseer ik vanuit het Kenniscentrum Overgang samen met Angélique van der Zijden een workshop voor vrouwen in Roelofsarendsveen.
Je eigen bijdrage aan deze avond is € 35,-. Dit is inclusief een consumptie en een eigen notitieboek.
Aanmelden gaat via leiden@kenniscentrum-overgang.nl.

Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met me op karin@lighthousecommunication.nl of via 06-138828367 dingen die elke vrouw in de overgang

 

  • 2010_quotes_lighthouse_v5-14.png
  • 2010_quotes_lighthouse_v5-15.png
  • 2010_quotes_lighthouse_v5-16.png