Ik ben Over! coach

Ben jij vrouw tussen de 45 en 60 jaar? Heb je onverklaarbare klachten, voel je je soms onmachtig of ben je de regie gevoelsmatig kwijt dan zou het kunnen zijn dat je in de overgang bent. Weet je dat de overgang niet alleen maar stoppen met menstrueren is of opvliegers hebben?

Ik organiseer regelmatig, samen met Angélique van der Zijden, workshops voor en over de overgang. Want het is ook een hele nieuwe fase die je ingaat! Tijdens deze nieuwe fase komen er een aantal zaken naar boven die je waarschijnlijk niet herkent of die je niet wil ervaren. Deze fase is normaal en hoe je daarmee omgaat en het vormgeeft is aan jou. Wij vinden het wel belangrijk dat je jezelf informeert, dat je met andere vrouwen (en mannen) erover praat, inzichten opdoet over jezelf en dat je je eigen plan trekt. Alleen zo kun jij zelf de regie nemen op gezond en vitaal ouder worden. Benut de transformatie van de overgang goed en zie hoe jij daarmee de kwaliteit van je leven kunt verbeteren.

Ik ben Over! coach en ervaringsdeskundige en aangesloten bij een landelijk netwerk www.overgangsproof.nl  en een regionaal netwerk
kenniscentrum overgang Bollenstreek/Leiden. Bij mij en bij deze organisatie kun jij als vrouw terecht met je vragen over de overgang.
Ik ondersteun je om actief op zoek te gaan naar wat jou helpt om gezond en vitaal in én na de overgang te zijn.

Nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met me op karin@lighthousecommunication.nl of via 06-138828367 dingen die elke vrouw in de overgang

 

  • 2010_quotes_lighthouse_v5-14.png
  • 2010_quotes_lighthouse_v5-15.png
  • 2010_quotes_lighthouse_v5-16.png